top of page

Jana Ryšlavá po MOVE Festu 2023: "Děkuji! Jsem šťastná a vděčná za společných 10 let v pohybu."

Milí přátelé tance a pohybu,

jubilejní 10. ročník MOVE Festu Ostrava je za námi a já s radostí a vděčností sedím nad těmito řádky, abych vyjádřila své díky za společně strávené chvíle.


Mám nesmírnou radost, že se letos MOVE Fest rozrostl i do dalších lokalit a mohli jsme tak Ostravu opravdu obejmout pohybem! Festival je pro nás již 10 let více než pouhá událost - je to cesta, na které se každý rok dostáváme dále a dále, abychom ukázali, že Ostrava není jen městem, ale živým organismem plným kreativity, talentu a vášně.


O to více mě potěšilo, že mnoho hostujících umělců mělo letos možnost zdržet se na festivalu několik dnů a zažít více z toho, co MOVE Fest a Ostrava nabízí. Performeři a tvůrci si tak pochvalovali, že se mohli setkávat s dalšími hosty i s diváky, sdílet zkušenosti i zážitky a objevovat krásy Ostravy. Jsem moc šťastná, že díky festivalu mohou čeští i zahraniční návštěvníci už 10 let zažívat na vlastní kůži, že Ostrava již opravdu vykročila ze svého stínu a stereotypu.


Ale nic z toho by nebylo možné bez úsilí a podpory mnoha oraginazací, souborů i jednotlivců! A proto chci vyjádřit upřímné poděkování všem přijíždějícím umělcům, festivalovým hostům, partnerům, spřáteleným institucím a týmu MOVE Festu. Díky vašemu nasazení, fokusu a péči i o ty nejmenší detaily jsme společně i letos vytvořili nezapomenutelný zážitek. Jsem vděčná, že vás MOVE Ostrava má a vážím si toho, že jste na cestě za proměnou Ostravy s námi. Děkuji!


A nakonec patří díky vám - našim neocenitelným divákům! Děkuji za energii, kterou performery i organizátory nabíjíte. Vaše podpora nás naplňuje vděčností a motivací. Těším se na viděnou v pohybu nejen na příštím MOVE Festu, ale i během celé sezóny 2023/2024, která přinese ještě spoustu krásných rozpohybovaných zážitků.


S díky a láskou, Jana


OHLÉDNUTÍ ZA MOVE FESTEM OSTRAVA 2023


Video: Petr Rehanek


Foto: Kamil Hauptmann




98 zobrazení0 komentářů

Comments


bottom of page