top of page

Save the date 💫

Vytáhněte diáře, otevřete kalendáře! Na vědomost se dává, že jedenáctý ročník festivalu MOVE Fest Ostrava 2024 proběhne od 25. do 29. září 2024



Už teď se můžete těšit na 5 nezapomenutelných dnů plných pohybu, zážitků a setkávání. Již pojedenácté nás čeká program nabitý současným tancem, novým cirkusem, fyzickým divadlem a proběhne i oblíbené site-specific představení. A jaké bude letos pojítko jednotlivých programových bodů a festivalové téma?


V roce 2024 se společně vydáváme na cestu opouštění

🟡 Opouštění starého a vytváření prostoru pro příchod nového. 

🟡 Opouštění jako směr pohybu kupředu a vstříc budoucnosti. 

🟡 Opouštění jako symbol otevírání nové kapitoly.

🟡 Opouštění jako projev odvahy překročit hranice.

🟡 Opouštění jako projev odvahy vydat se do neznáma.

🟡 Opouštění nejen jako akt fyzického odchodu, ale také mentálního uvolnění, které nám umožňuje otevřít se novým příležitostem a novým začátkům. 


Přijíždějící company a performeři budou na MOVE Festu vyprávět příběhy o odchodech a loučení, ale také o obnově a naději. Připravte se na představení, která zaujmou vaše smysly i mysl a povzbudí vás k rozjímání o celoživotním cyklu (o)pouštění a přijímání, o tomto nekonečném pohybu směrem vpřed.   


Zůstaňte na příjmu a již brzy vám prozradíme první vlaštovky z programu MOVE Festu 2024 – festivalu, kde můžete (o)pustit uzdu své fantazie. Informace budeme postupně odhalovat na www.movefest.cz.  Těšíme se na viděnou v pohybu!


Nezapomeňte, že všechny pohybové aktivity a představení, která nás čekají ještě před festivalem najdete v sekci Program 😉

142 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page