top of page

Save the date na letní pohybové setkání v srdci přírody MOVE YOU CAMP

Contemporary Dance & Movement Training Program

SAVE THE DATE 👉 21. 7. - 27. 7. (neděle - sobota)

Vyšná Boca, Chata pod Čertovicou, www.chatapodcertovicou.eu


I letos jsme pro vás společně s move-you o. z. připravili letní týden plný pohybu, inspirace a sdílení MOVE YOU CAMP 2024 🥳 Týden v panenské slovenské přírodě, který vám přinese úžasnou příležitost prohloubit své pohybové dovednosti, setkat se s inspirativními umělci a objevovat nové formy tance a pohybu.


KDY A KDE?

MOVE YOU CAMP 2024 proběhne od 21. do 27. července v malebné přírodě Nízkých Tater, přesněji na Chatě pod Čertovicou. Toto idylické prostředí vám poskytne ideální kulisu pro zdravý pohyb, klidné rozjímání i malé či větší procházky v srdci slovenských hor.


JAK TO PROBÍHÁ?

Účastníci se mohou těšit na bohatý program, který zahrnuje lekce různorodých pohybových přístupů jako je současný tanec, floor work, partnering, acroyoga, fyzické divadlo či pohybový jazyk GAGA. To vše pod vedením zkušených lektorů z Čech a Slovenska.


Takto krásně jsme se měli loni ⤵️


PRO KOHO JE MOVE YOU CAMP VHODNÝ?

MOVE YOU CAMP je otevřený všem, kteří mají rádi tanec a pohyb bez ohledu na úroveň jejich zkušeností. S námi najdete v pohybu radost, ať už jste začátečník nebo pokročilý tanečník. MOVE YOU CAMP je totiž jedinečnou příležitostí jak k učení, tak k rozvoji i sdílení svých dovedností navzájem.


Pokud vás MOVE YOU CAMP zaujal, již brzy se budete moci přihlásit prostřednictvím online formuláře. Nezapomeňte si datum označit v kalendáři a sledovat naše sociální sítě, aby vám neuniklo zahájení sběru přihlášek ;)


LEKTOŘI TRÉNINKOVÉHO PROGRAMU 2024


Katarína Matúšová Hajsterová (SK)

Jana Ryšlavá (CZ) a Jindřich Panský (CZ)

Paulína Šmatláková (SK)

Michal Heriban (CZ)

Nataša Novotná (CZ)


...a další budou přibývat! :)


Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.



DOKUMENT O VELMI VYDAŘENÉM ROČNÍKU MOVE YOU CAMP 2021




92 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page