top of page

Děkujeme Vali a Báře za společný rok v pohybu ❤︎

Dnes bychom rádi poděkovali našim prvním stážistkám - Valentýně a Báře. S těžkým srdcem se nyní (pracovně) loučíme a moc děkujeme za společný rok v pohybu. Rok plný nejen pracovních výzev, ale také nezapomenutelných zážitků a vzájemného poznávání. Děkujeme za vaši energii, nasazení a přínos nejen pro ostravskou pohybovou scénu.



Vali a Bára se na pozici MOVE stážistek účastnily nejen týmových porad a plánování, ale měly na starosti také správu samostatných projektů. Jejich přístup plný nadšení a snahy naučit se něco nového nás po celý rok fascinoval a nabíjel jejich mladistvou energií. Věříme, že i pro stážistky byla spolupráce s MOVE Ostrava velkým přínosem a cenou zkušeností na jejich osobní i profesní cestě.

"Vali a Báro, přejeme vám spoustu dalších nezapomenutelných zážitků v pohybu, na kterých se budeme určitě i nadále potkávat. Věříme, že váš talent a vášeň vás dovedou k úspěchům na tvůrčí scéně, ať už se budete věnovat jakékoliv oblasti 😉 I po ukončení vaší stáže zůstáváte důležitou součástí naší komunity a věřte, že vás i nadále budeme sledovat a podporovat 🖤 Vaše úspěchy pro nás budou vždy důvodem k radosti a hrdosti na "ostravské děvuchy".


Děkujeme vám za váš čas, energii a vášeň, kterou jste do našeho týmu přinesly. Jsme vděčné za to, že jsme měly možnost s vámi pracovat a že jsme si mohly společně vytvořit tak krásné vzpomínky."


A jak společný rok vidí Valentýna a Bára?



Chtěli byste se i vy stát stážisty/stážistkami v MOVE Ostrava? Napište nám na komunikuji@moveostrava.cz a věříme, že společně najdeme cestu, jak vaše přání zapojit se do dění na ostravské kulturní scény vyplnit.

49 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page