top of page

Brave New Life na Malé inventuře

Dnes máme dobrou zprávu pro fanoušky z Prahy a přilehlého okolí 🏰 A to - projekt Brave New Life byl vybrán do programu 20. ročník festivalu nového divadla Malá inventura 🤩 Máme velkou radost, že se tohoto festivalu letos zúčastníme nejen jako diváci, ale i na jevišti na jedné z festivalových scén.


Představení Brave New Life vznikalo během let 2019 a 2020 jako mezinárodní projekt propojující pohyb, mluvené slovo, živou hudbu a VJing. Díky silnému tématu hoaxu, dezinformací a manipulace je projekt i po dvou letech stále aktuální a rezonuje v divácích dlouho po odchodu ze sálu.


"Tvůrci tímto kouskem zprostředkovali publiku velmi silný zážitek, protože před něj předstoupili s věrnou simulací současného světa médií a jeho negativních vlastností, především pak s jeho urputností, všudypřítomností, nekontrolovatelným dosahem a neodbytností."

Klára Huvarová, Taneční aktuality



Vydejte se s člověkem z masy Solusem, za představitelkou moci Hygieou na Ministerstvo pravdy. Troll a Die Macheschaft vás provedou hledáním pravdy v záplavě informací. Chcete poznat pravdu? Ministerstvo pravdy ji má.



KDY? V neděli 20. února 2022.

V KOLIK? V 18:00.

KDE? V KD Mlejn, Kovářova 1615/4, Praha.

ZA KOLIK? 250 Kč / 150 Kč

KDE KOUPÍM VSTUPENKY? Tady.

15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page